Matten till den 8 oktober fick "Sadie" (Made My Way Safe to say) valpar! Det blev fem hanar och en tik. Pappa är "Axel" (Int Ch, NUCH, SEU(u)CH Gildas Baryshnikov). Det blir förhoppningsvis trevliga hundar som uppskattar att få använda hjärnan.

Pappa "Axel" är i mina ögon en av de exteriört bästa hundar jag sett. Han är otroligt trevlig och också MH testad. Hans far är SUCH Combine Hennessy - en fantastisk hund både vacker och med ett andra pris i öppen klass på jaktprov och också pappa till vår "Mary". Hans mor "Trasan" (SU(u)CH Gildas Sky is the limit) är i sin tur dotter till vår egen "Ture" (SU(u)CH Trewater Overture). Hon kommer ur en kull med fler framgångsrika, trevliga och härliga hundar där man tydligt ser kvaliteer också från deras mamma Gildas Kissing cousin och hennes far Stanroph Sandboy.

Mamma "Sadie" går tillbaka på mina egna gamla linjer genom sin far "Simson" (Made My Way Off the cuff) som lämnat underbara, duktiga och begåvade barn liksom han själv i de tre kullar han har. Mamma till "Sadie" är vår egen "Lottie" (Trewater Made My Way) en tik med arbetsglädje och som jag också visat på utställning med framgång när hon var yngre.

"Sadie" har placerat sig högt på utställning och blivit BIS på Open Show, har också ck, 2a och 3e pris från de tre jaktprov hon varit med på och är givetvis också mentalbeskriven.

Här är vi ett dygn - mamma njuter och mjölkbaren är tillgänglig dygnet runt.

Här njuter mamma Sadie av att ha alla ungarna kring sig. Frid råder i valplådan. Uppe till vänster är de ett dygn gamla, till höger ser vi hur de vuxit på sex dygn. Valparna de sover, äter....... och växer! På bilden här ovanför har de hunnit bli nio dygn gamla och vi börjar ana att de snart får ögon.

Nu är valparna två veckor och kommunicerar redan med fotografen och provar hur det är att skälla,yla och viftar på svansen!