Levin totalfemma i Laholm

I helgen var det Laholm, dåligt väder med mycket blåst och regn. Unde tempot på lördagen var det dock torrt och banan var rätt snabbåkt.

I elitklassen vann Jonas Olsson, Crescent och Johan Levin var distansierad med 2.09 och kom på en sjundeplats. I seniorklassen segrade Kristian Hallsten, Pick-Up och Morgan Larsson kom in 2.41 efter på en 12:e plats. I juniorklassen slutade Patrik Wilhelmsson också på en sjundeplats distansierad med 3.40 efter suveräne Tomas Lövkvist från Ulricehamn.

Resultatlista

Linjet på söndagen...

Tunna startfält pågrund av det dåliga vädret (och kanske den mentala inställningen för den mäktiga backen). Ett 20tal elitåkare och ett 40tal seniorer körde iväg (i separata startfält).

I elitklassen slutade Johan Levin 6:a efter en mycket bra körning i backen på sista varvet. I sammandraget blev han 5:a. I seniorklassen attackerade Morgan Larsson direkt från start (det var kallt) och fick med sig Mattias Johansson från Mölndal. Partempo fram till backen där ledningen till klungan var ca en minut. Minuten blev till sekunder och på toppen var hela försprånget upphunnet och de bästa åkarna kom förbi. Efter en del möda lyckades jag hänga på andraklungan och jagade hårt i kantvinden tillbaka till målet. Krafterna tog slut och med 8 mil kvar av loppet hoppade jag av banan. Vann gjorde Martin Lindgen, IK Winco.

För övriga resultat se Laholmscyklistens hemsida.

Vid tangenterna: Morgan Larsson och Martin Bengtsson

För ev. bilder från tävlingen hänvisar vi till vårt fotoalbum

Se även vår resultatsida för länk till den kompletta resultatlistan.Cykelklubben Wänershofs hemsida

http://come.to/wanershof