Fredrik Emanuelsson total segrare i Hammarö 3-dagars

Tävlingen bestod i 4 st etapper. Fredag kväll körde alla klasser en prolog på 2,7km där Fredrik E  P 13-14 och Hanna Larsson F 13-14 tog var sin etapp seger . Emil Sjöstad blev 3:a i P 11-12. Adam Andreasson som kör i P 15-16 blev 5:a .

Lördag morgon kördes GP lopp Fredrik visade sig vara i topp form det blev en tuff uppgörelse med klung spurt där 27 cyklister var med i upploppet  men det var ingen som rådde på Fredrik. Det var den största klassen med 39 startande .

Lördag em  var det dags för ett tempo lopp, även här var Fredrik oslagbar och vann med 15,4 sek.

Inför Söndagens linjelopp hade han  29 sek. försprång till 2:an så det räkte att han bara bevakade sin plats och vara med i klungan i mål, men det höll på att gå i stöpet när det var ca: 2 mil kvar gick en eker av i bak hjulet så det blev i obalans men inte ens det kunde stoppa honom utan han fixade det  och kom in som 11:e man i klungan och tog hem tolalsegern.

Fredrik Emanuelsson och Hanna Larsson

Hanna Larsson slutade som 2:a totalt vann gjorde Jenny Forsberg Västerås CK.

Emil Sjöstad P 11-12 låg på 3:e plats inför söndagens avslutande linjelopp men tyvärr var han inblandad i en vurpa så han tappade sin plats och blev 5:a totalt.

 

Adam Andreasson P 15-16 låg på 3:e plats inför sista dagen och var den som med hjälp av dom andra CKW åkarna skulle försöka ta hem tävlingen, det är mycket taktik i linje lopp men det blev för tufft på grund av att det var snabb bana och svårt att kunna rycka ifrån. Adam slutade som 4:a totalt Vann gjorde Viktor Renäng  från hemma klubben Skoghall CK-Hammarö.   

 

 

Vid tangenterna: Mikael Larsson

För ev. bilder från tävlingen hänvisar vi till vårt fotoalbum

Se även vår resultatsida för länk till den kompletta resultatlistan.

 

Tillbaka

Cykelklubben Wänershofs hemsida

http://come.to/wanershof

E-mail: marbe537@student.liu.se