Jessica Hermasson tvåa på JSM-linjet!

Svenska mästerskapen var för CK Wänershof en lyckad tillställning, med höjdpunkterna silvermedalj på damjuniorernas linjelopp samt en 9:e plats på herrseniorernas tempolopp.

Jessica Hermansson svarade för en jättefin klungspurt och tog därmed andraplatsen på linjeloppet. Björn Andersson tappade en placering gentemot förra året (då han var 8:a) men i år var konkurrensen hårdare och 9:e placeringen gjorde honom i år till näst bästa amatöråkare i en hop av proffs. Johan Levin (numera Team Trek-Åstorp CK) svarade för en mycket fin instats och blev 8:e man.

Västeråstävlingar

Västeråstävlingarna hölls i fint väder hela helgen. Ramnäs tempot hade återställts till den gamla originalbanan och var nu 30km lång. Morgan Larsson lyckades placera sig på en fin 11:e plats, men bäst resultat bland Wänershofarna gjorde givetvis Patrik Wilhelmsson med sin andraplats. Jessica Hermansson hamnade precis utanför pallen och blev 4:a. På de två GP loppen som ingick i Västmanlands 3 dagars så körde juniorer och seniorer ihop och eftersom junioren Patrik Wilhelmsson låg bra till sammanlagt försökte de Morgan och Gustav jobba för att han skulle behålla sin andraplats totalt. På Skantzö GP blev Patrik 5:a och på Anundsloppet 7:a och därmed en total 5:e plats. Seniorerna Gustav Elmvik och Morgan Larsson körde in i främre mitten av den mycket stora klungan (över 80 startande) i båda loppen. Jessica Hermansson slutade på en 4:e plats totalt.

Vid tangenterna: Morgan Larsson

CK Wänershof (presskontakt för Junior/Senior och Elitklass)

Tillbaka

 

Cykelklubben Wänershofs hemsida

http://come.to/wanershof

E-mail: marbe537@student.liu.se