Denna hemsida är skapad

av

Agne Säterberg

 

Ständigt uppdaterad

Deltagande i aktivitet anordnad av

AGMA Forntid & Äventyr AB

sker på egen risk!

Koppla av mitt i världsarvet Höga Kusten med en minisemester på Lappuddens friluftscenter i Nordingrå! 2 övernattningar i 4-bäddsstuga, 2-middagar, 2 frukostbuffé, 1 friluftslunch, 2 fika, lättare vandring eller kanotpaddling, vildmarksbad och bastu.

Minisemester för 2 pers. (Två dagar)

Prova-på att paddla kajak i Vågsfjärden vid Lappuddens friluftscenter där naturen är som vackrast- mitt i världsarvet Höga Kusten.

Kort instruktion, hyra av en dubbelkajak (K2), fika, friluftslunch på Lappuddens friluftscenter.

Njut av ett uppfriskande varmt vildmarksbad och ett besök  i den vedeldade bastun på Lappuddens friluftscenter vid den vackra Vågsfjärdens strand, mitt i världsarvet Höga Kusten. Övernattning i 4-bäddsstuga, Frukostbuffé dagen efter.

Frilufts-spa för 2 pers.(Kväll + övernattning)

Upptäck en del av det vackra landskapet på egen hand till fots utan tung packning, endast lunchpaket och vatten. Efter en dags vandring väntar en härlig 2-rätters middag och vedeldad bastu på Lappuddens friluftscenter. Övernattning i Lappuddens stugor, frukostbuffé dagen efter.

Etappvandring på Höga Kustenleden för 2 pers (heldag + övernattning)

Koppla av med familjen i en lugn och barnvänlig miljö i hjärtat av Höga Kusten.

Boende i 4-bädds stuga 4 nätter mån-fredag, hyra av 2 kanoter en halv dag, hyra av roddbåt en halv dag, hyra av bastu en kväll, grillmiddag för hela familjen en kväll.

Upplevelsevecka på Lappudden för hela familjen (2 vuxna + 2 barn)

Fiske/Trolling förmiddag 4 tim ute i havet, lunch på Lappudden, båthyra eftermiddag 4 tim för egna aktiviteter i Vågsfjärden  avslutas med friluftsmiddag på Lappudden, bastu och övernattning i 4-bädds stuga.

 

Fiskeupplevelse i hjärtat av höga kusten för 2 pers

UPPLEVELSEpaket I HÖGA KUSTEN

Härlig vandring i Världsarvet Höga Kusten 4 dagar utan packning och med övernattning på Lappuddens friluftscenter med utsikt över Vågsfjärden. Ni kommer att vandra ca 60 km av den totalt 130 km långa Höga Kustenleden.  Läs mer här:

Långa Världsarvsturen , 5 nätter

Lätt världsarvspaddling för 2 pers. )(Halv dag

Destination Höga Kusten

Destination Nordingrå

Lappudden

DESTINATION HÖGA KUSTEN

AGMA Forntid & Äventyr AB

 

Telefon

070-286 43 05 eller 070-625 07 83

 

info@destinationhogakusten.com

 HÖGA KUSTEN

Och Världsarvet Höga Kusten