Nyheter 12 augusti 2002
De senaste veckorna har samlingen växt ytterligare. Tyvärr har jag inte hunnit med att skriva om det på siten p.g.a semester och annat. Höjdpunkterna:
1 st Amanaman-stav (=2 kompletta Amanamans)
1 st Tie Fighter Pilot
1 st B-Wing
3 st Jawa Cloth
Dessa var de kompletta. Jag köpte en lot med 20 figurer och 1 skepp och resten som medföljde var inkompletta figurer i varierande skick. En Vader var t.o.m totalt sönderbränd :(

En annan glad nyhet är att gästerna är avslöjade till höstens SCI-FI-mässa i Stockholm! Gästerna kommer vara:
Jeremy Bulloch (Boba Fett)
Kenny Baker (R2-D2)
Rutger Hauer (Bladerunner och Liftaren)

Mässan äger rum 26-27 oktober i Sollentunamässan. Be there! Jag kommer med största sannolikhet åka dit. Mer info hittar ni på den officiella websiten.

Nyheter 18 juli 2002
Samlingen har växt med följande:
2 st Amanaman (1 komplett)
Nikto (staven kompletterade min Barada)

Samt diverse inkompletta figurer, flera dubletter.

Nikto bytte jag till mig av en kompis och resten inbudades på Tradera.

Nyheter 2 juli 2002
Idag har jag utökat samlingen med följande:
Imperial Commander (C8)
Squid Head (C9)

Jag köpte även ATAT Commander, Rebel Commander och FX-7 som jag redan hade, och bössan till ATAT Commander fick komplettera min Rebel Soldier (Hoth) i stället.

Squid Head köpte jag på Dolores i Göteborg och resten från en nisse som sålde på eBay.

Nyheter 28 maj 2002
Då var det dags för en ny uppdatering av min checklista. Jag ber om ursäkt för att det dröjt en månad sen sist men det beror på att jag inte inhandlat något nytt och ingen av Er har skickat några foton på Era samlingar. Tveka inte att maila!

Nytillskott:
Princess Leia Organa (utan vapen C7)
Snaggletooth (röd, komplett C8.5)

Inbudade på Tradera av Johan Sydling och POTF Toys (Micke). Tack för de smidiga transaktionerna. Feedbacken är klar.

Föresten! Ta gärna en titt på mina Star Wars objekt jag lagt ut på Tradera.

Nyheter 27 april 2002
Så var man äntligen hemma efter årets SF-mässa. Oj, säger jag bara. Autograferna skrevs av Robert Englund (Willie - den snälle ödlan i V, David Barklay (Jabba/Yoda puppeteer) och Michael Carter (Bib Fortuna). Det blev många autografer. Hade med stora väskan med prylar som fick signeras. Sedan var det dax att browsa runt bland all vintage, tyvärr var tillgången lite mindre än förra året. Det var samma säljare, men jag köpte visst mycket förra mässan :) Men man kunde helt klart göra klipp. I alla fall hos "Dansken" i sin Rebel pilot outfit, som jag handlade massor av förra året. Han kände igen mig ganska snabbt och jag fick bra priser. Jag fick bl.a Zuckuss, Teebo och Klaatu Skiff Guard (kompletta), Leia Boussh's hjälm (min var lite sprucken) och en Rebel Commando-bössa för 200 SEK (bara i DKK skulle han ha mer än 200..). Sen köpte jag en fin komplett Ugnaught av honom för 150, en CAP-2 (min gamla saknade ett ben) för 50. Av en annan köpte jag en Rebel Commando (utan bössa eftersom jag redan köpt en sån) och en komplett 2-1B för 180. Sen köpte jag 4 mini-rigs av en som tog 50/st. Dessa saker höll relativt bra priser. Tyvärr var priserna hos vissa hutlösa. Eller vad sägs om 120SEK för gubbar i mycket dåligt skick och dessutom inkompletta? Visst kunde man hitta några Zuckuss där fina, kompletta för samma pris men ändå! Kompletta Amanaman såldes av 2 st för 1100-1200, EV-9D9 1200, etc. Det är verkligen synd att priserna ska vara så hutlösa i Sverige. Vi måste vidta åtgärder för att få ner priserna. Frågan är bara, hur? Förrutom vintage fanns det massor med annat som är Star Wars och SF-relaterat. Name it säger jag bara. Jag kommer vara där nästa år också.

Nyheter 11 april 2002
Hejsan, Då har det gått några veckor sen sist. Eftersom jag inte har handlat något nytt har det inte funnits något direkt att skriva. Men det slog mig precis att den årliga SF-mässan är på G i Malmö. 27-28 april i Slagthuset. Jag kommer vara där på lördagen (tillsammans med Håkan Reinholdson). Jag kommer inte vara utklädd märkvärdigt. Men ser ni mig står jag i autografkön eller browsar bland alla vintage figurer. Mer info »

Nyheter 18 mars 2002
Ny uppdatering på min samling:
Prune Face
Rebel Commander
Kompletta, bra skick.

Nyheter 11 mars 2002
Min samling har växt en hel del idag :)
Barada POTF (utan vapen, har du en komplett Nikto eller bara vapen, maila. Jag betalar bra)
8D8
Bib Fortuna (komplett i fint skick)
ESB Survival Kit MISP
Lösa delar:
4 Yoda backpacks
4 Hoth backpacks
3 Gas masks (asteroiden)
2 Grappling hooks
+ lite andra lösa tillbehör t.ex Jawa Gun original.

Inbudat på Tradera, eBay samt köpt av Marcus Nilsson.

Nyheter 4 mars 2002
Dagens uppdatering är några bilder på Sami Janssons (sanoman) samling MOC/MIB. Ta en titt, den är mkt imponerande.

Nyheter 26 februari 2002
Idag har jag uppdaterat min checklista med följande figurer:
4-LOM
Chewbacca
Dengar
R5-D4
Alla är i C9 och kompletta. Inbudade på eBay av www.planetcomics.net.

Nyheter 18 februari 2002
Idag har jag lagt online den första samlingen. Det är Håkan Reinholdsons samling. Ni hittar den här.

Nyheter 10 februari 2002
Idag är SWSE officiellt öppnad. Vad jag vill med siten är att skapa ett svenskt tillhåll för samlare. Mig veterligen finns det inga direkt i Sverige, utan alla är utländska. Lägg gärna upp din egen samling här. Allt du behöver göra är att packa ner alla bilder i ett arkiv (.zip) och skicka iväg till mig. Sen lägger jag upp en sida med bilderna under Samlingar.

Ni kan även lägga upp era egna objekt till auktion under Auktioner/Star Wars. Självklart är all auktionering gratis. Skriptet innehåller alla funktioner man behöver som HTML-sidor, bilder, sökning etc.

Bör tilläggas att denna site drivs utan vinstintresse. Vilket innebär att de som hostar auktionsskriptet lägger in banners. Vill jag slippa dem kostar det 7USD/mån och jag vet inte om det behövs. Stör ni er extremt mycket på dem får ni maila.

HTML-koden på denna site är © Kristian Eklund 2002. Vill du använda något, maila och fråga. Vill du länka får du gärna göra så, men maila mig så jag kan länka tillbaka. Tredjeparts bilder/texter etc är publicerade med tillstånd från upphovsrättsinnehavaren i den mån det behövs. Denna site drivs utan vinstintresse och därför får Ni stå ut med banners/länkar i tredjeparts CGI-skript. Siten är optimerad för Netscape Communicator 4.7+ och 800x600x24.